Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat’ta, Mercedes Benz S 350 otomobil açık ihale ilanı ile satışa çıktı

Yozgat İl Encümeni Başkanlığı,

Yozgat İl Encümeni Başkanlığı, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre Mercedes Benz S 350 otomobili açık ihale suretiyle satışa çıkarıyor.

İhale 02 Temmuz 2024 tarihinde saat 11:00’de Yozgat İl Özel İdaresi Hizmet binasındaki İl Encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

İlgilenen gerçek veya tüzel kişilerin ihaleye katılabilmek için gerekli belgeleri hazırlamaları gerekiyor. Bunlar arasında dilekçe, iletişim bilgileri, kimlik belgesi, adres beyanı, kanuni ikametgâh belgesi, noter tasdikli imza sirküsü, araç görme belgesi, teminatın ödendiğine dair banka makbuzu, vekaletname (varsa), şirket adına katılanların şirket belgeleri ve vergi durumu beyanı yer alıyor.

İhaleye posta yoluyla da katılınabilecek ancak son teklifin ihale saatine kadar ihale komisyonuna ulaşması gerekiyor. Ayrıca, satış bedeli üzerinden KDV ve Karar Pulu bedelleri alıcı tarafından ödenecek, tescil işlemleri ve diğer yasal masraflar da alıcıya ait olacak.

Detaylı bilgi için ilgili belgelere ve şartnameye Yozgat İl Özel İdaresi Encümen Müdürlüğü’nde mesai saatleri içinde ulaşılabileceği belirtiliyor.