YouTube

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %0,00
  • BIST
    %-2,86
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan: “9 Ayda 300 Milyonluk Yatırım Gerçekleştirildi, Yeni Hedef 500 Milyon”

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan: “9 Ayda 300 Milyonluk Yatırım Gerçekleştirildi, Yeni Hedef 500 Milyon”

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, göreve başladığı 9 aylık süreçte yapılan çalışmaları ve önümüzdeki döneme yönelik hedefleri paylaştı. Vali Özkan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Dönem itibariyle Yozgat’a hizmet etme noktasında bütün olayların ve hizmetlerin içerisinde basın mensupları olarak sizler ve bizler bulunuyoruz. Basın, 4’üncü güç olarak bizlere destek veriyor. Toplumsal dengeyi sağlamak, toplumu bilgilendirmek ve kamuoyunu denetlemek üzere basın mensupları sahada görev alıyor. Göreve başlayalı 9 ay oldu. Bu süreçte seçimleri, dini bayramlarımızı ve özel günlerimizi hep beraber geçirdik. Bu günlerle birlikte sahada insanlara hizmet ederek coğrafyamıza güzellik katmak için çalışmalarımızı gayretle sürdürüyoruz.

Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, sayın bakanlarımızın destekleriyle hemşehrilerimizin gayreti ve dualarıyla durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Yapılması gereken işlerimiz çok. Bu sene bir aksilik olmazsa il özel idaresi köylerimizde içme suları, kanalizasyon, tarımsal sulama ve diğer sektörlerde il özel idaresi ortaklaşması ile kamuoyu ajanslarıyla birlikte 300 milyonun üzerinde çalışmalar yaptık. Yine ajans ortaklaşmasıyla birlikte yapacağımız yatırımlar yaklaşık 500 milyona ulaşacak.”

Vali Özkan, bu çalışmaların Yozgat’a önemli katkılar sağlayacağını ve halkın yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji