Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat Jandarma, Yaban Hayatına Yem Bıraktı

Yozgat Jandarma Ekiplerinden Yaban Hayatına Destek: Doğaya Yem Bırakma Çalışması Gerçekleştirildi.

Yozgat Jandarma Ekiplerinden Yaban Hayatına Destek: Doğaya Yem Bırakma Çalışması

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) ile Kadışehri İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilde etkili olan kar yağışının ardından yaban hayvanlarının yaşamını sürdürebilmesi için doğaya yem bırakma çalışması gerçekleştirdi.

Kadışehri ilçesi sorumluluk sahasında yer alan Konacı Devlet Avlağı’nda yapılan koordineli çalışmalar kapsamında, ekipler 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na uygun hareket ederek, bölgedeki doğa ve yaban hayatının desteklenmesi amacıyla yiyecek bıraktı.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ve Kadışehri İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin bu örnek çalışması, yaban hayatını koruma ve doğa dostu faaliyetlerle çevre bilincini artırma yönünde önemli bir adım olarak dikkat çekti.