Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü’nden, Bozok-1 Huzur Uygulaması

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde huzur ve güvenliği artırmak amacıyla gece gündüz demeden Bozok-1 huzur uygulamasını sürdürüyor. İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer öncülüğünde yürütülen operasyonlar, il merkezi ve ilçelerde eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.

Emniyet Müdürü Tecimer, toplumda huzur ve güven ortamının sürekliliği için ekiplerin 7 gün 24 saat esasına göre çalıştığını vurgulayarak, “Bozok-1 operasyonları kapsamında, şehrimizdeki asayiş durumunu kontrol altında tutmak için büyük bir özveriyle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Son operasyonlarda elde edilen verilere göre:

  • 2543 kişinin sorgulandığı ve 1 kayıp şahsın bulunduğu,
  • 801 aracın sorgulandığı,
  • 82 umuma açık işyerinin denetlendiği,
  • 32 park ve bahçenin, 11 okul ve çevresinin kontrol edildiği bilgileri paylaşıldı.

Bu çalışmaların Yozgat’ın genel huzur ve güvenliği için kritik öneme sahip olduğunu belirten Tecimer, emniyet güçlerine ve ekiplere gösterdikleri özveri dolayısıyla teşekkür etti. Ayrıca, halkın günlük yaşamında rahatsızlık yaratan abartılı egzoz sesleri, yüksek sesle müzik, plakasız ve kasksız motosiklet ve araçlar ile modifiye edilmiş araçlara yönelik denetimlerin yoğun bir şekilde devam ettiğini vurguladı.

Tecimer, bu tür davranışların toplumsal duyarlılığı zedelediğini ve herkesin huzurlu bir çevrede yaşama hakkına saygı göstermesi gerektiğini belirterek, “Gecenin bir yarısında yüksek sesle müzik veya abartılı egzoz sesi, yaşlı, hasta veya çocuklarımızı rahatsız edebilir. Ekiplerimiz bu tür durumları önlemek adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sayın Valimizin de bu konularda özel talimatları var ve ekiplerimiz bu doğrultuda denetimlerini gerçekleştiriyor.” şeklinde konuştu.

İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, halkın da güvenlik tedbirlerine destek vermesinin önemine vurgu yaparak, “Vatandaşlarımızın güvenlik güçleriyle işbirliği içinde olmaları, ilimizde huzurun ve güvenin daha da artmasına katkı sağlayacaktır” dedi.