YouTube

  • DOLAR
    %-0,25
  • EURO
    %-0,54
  • ALTIN
    %-0,29
  • BIST
    %-0,31
Yozgat Belediye Başkanı, Cumhuriyet Alanı’nı Otopark Olarak Kullanma Kararı Aldı

Yozgat Belediye Başkanı, Cumhuriyet Alanı’nı Otopark Olarak Kullanma Kararı Aldı

Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, şehrin araç yoğunluğu ve park sorununa çözüm getirmek amacıyla Cumhuriyet Alanı’nın yaz aylarında otopark olarak kullanılacağını duyurdu.

Başkan Arslan, düzenlediği basın toplantısında Yozgat’ta araç sayısının yüksekliğinin şehir genelinde ciddi sıkıntılar yarattığını belirtti.

Özellikle yaz aylarında şehre dışarıdan gelen misafirlerin ve Yozgat dışında yaşayan hemşerilerin araç yoğunluğunu artırdığını vurgulayan Başkan Arslan, bu durumun şehir merkezinde park yeri bulmayı zorlaştırdığını ifade etti.

Başkan Arslan, Yozgat esnafının taleplerini dikkate alarak Cumhuriyet Alanı’nın cumartesi ve pazar günleri otopark olarak kullanılması kararını aldıklarını açıkladı. Bu uygulamanın şehir merkezinde park sorununu azaltacağını ve hem araç sahiplerine hem de esnaflara fayda sağlayacağını belirtti. Ayrıca, bu uygulamanın esnafın ekonomisine olumlu etkiler yapacağını gözlemlediklerini dile getirdi.

Başkan Arslan, uygulamanın tamamen araç sahipleri ve esnafın talepleri doğrultusunda gerçekleştirildiğini vurgulayarak, belediyenin kar amacı güdmediğini ifade etti. Cumhuriyet Alanı’nın otopark olarak kullanılmasının şehre önemli bir katkı sağlayacağını da ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji