Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerköy’de silahla yağma ve cinsel taciz suçlarından aranan kişiler tutuklandı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, il dışından uyuşturucu madde getireceği değerlendirilen şüpheli bir aracı il merkezinde yakaladı.

Yapılan aramada 704 adet sentetik ecza ele geçirilirken, şüpheli 2 kişi hakkında TCK 188 (Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddeleri İmal ve Ticareti) suçundan yasal işlem başlatıldı. Şüpheliler çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 3 şüpheli şahıs ikametlerinde gözaltına alındı.

Yapılan aramada 75.85 gram bonzai, 27 adet sentetik ecza maddesi ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şüphelilerden biri TCK 191 (Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak), diğerleri ise TCK 188 suçu kapsamında tutuklandı.

Ayrıca, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda, ‘Silahla Yağma’ suçundan 5 yıl hapis cezası ile aranan bir şahıs ile Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ‘Cinsel Taciz’ suçundan 6 ay 22 gün hapis cezası ile aranan bir şahıs yakalandı.

Şahıslar, gerekli yasal işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.