Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerköy’de kaçak sigara operasyonu

Yerköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 58 bin 60 paket kaçak

Yerköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 58 bin 60 paket kaçak sigara ele geçirdi.
27052014sigaraYerköy ilçesinde, Yerköy Bölge Trafik İstasyon Amirleri tarafından yapılan uygulama noktasından kaçan bir minibüsün peşine düşen trafik ekipleri ve jandarma ekipleri 58 bin 60 paket kaçak sigara ele geçirdi.
Alınan bilgiye göre, Bitlisten-Ankara’ya gitmekte olan 20 BEN 59 plakalı minibüs Yerköy’de trafik ekiplerinin uygulama noktasından dur ihtarına uymayarak kaçtı.
Uygulama noktasından kaçan minibüsün peşine düşen İlçe Jandarma Komutanlığı ve Trafik ekipleri, minibüsü Kayadibi Köyün’de durdurdu.
Köy içinde durdurulan minibüste arama yapan jandarma ekipleri minibüsün içerisinde 58 bin 60 paket kaçak sigara buldu.
Minibüs şoförü Hikmet Baysal (35) ve Mehmet Hurşit Çopan’ı (36) gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheliler jandarmadaki ifadelerinin ardından Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.