Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerköy’de, Gıda Güvenliği İçin Sıkı Denetimler Devam Ediyor

Yerköy İlçe Tarım ve

Yerköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilçemize bağlı gıda üretim ve satış işletmelerinde rutin gıda denetimlerini sürdürüyor.

5996 sayılı Kanun kapsamında gerçekleştirilen bu denetimlerin, Yerköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevli teknik personelleri tarafından titizlikle yürütüldüğü belirtildi.

Yerköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Denetimlerin amacı, halk sağlığını korumak ve gıda güvenliğini sağlamaktır. Bu kapsamda denetim yapılan işletmelere gıda güvenliğini artırmaya yönelik gerekli bilgilendirmeler yapılmaktadır.” ifadelerine yer verildi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, işletmelerin yasal mevzuatlara uygun olarak faaliyet göstermelerini sağlamak için denetimlerin devam edeceğini bildirdi.

Yerköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, denetimlerin aralıksız süreceği ve halkın güvenli gıdaya ulaşması için gerekli tüm tedbirlerin alınacağı belirtildi.

Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli gıdalara ulaşması için işletmelerin de gerekli hijyen ve güvenlik önlemlerini alması gerektiği vurgulayan Yerköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü “Gıda denetimleri, vatandaşların sağlığı ve güvenliği için büyük önem taşıyor. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak gıda güvenliğini en üst seviyede tutmak için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğiz” dendi.