Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerköy Gazetesi web sitemiz yeni yüzüyle hizmetinizde

Yerköy Gazetemiz, uzun yıllardır www.yerkoygazetesi.com.tr adresinden ilçe halkına hizmet vermekteydi. Bugün yenilenen web sitesi, Yerköy ve Yozgat genelinden güncel haberlerin yanı sıra ulusal haberler de sunuyor. Yeni tasarımıyla site daha kullanıcı dostu hale gelmiştir.

Yerköy Gazetemiz, uzun yıllardır

1983 yılından beri Yerköy’lü hemşerilerimize hizmet veren gazetemiz, uzun yıllardır da www.yerkoygazetesi.com.tr adresinden gerek yerel gerekse ulusal haberleri duyurmaktadır. Şimdi ise web sitemiz, yeni yüzü ile ilçe halkına hizmet vermeye başlamıştır.

Yeni tasarımıyla bugün itibariyle yayına giren web sitemizde, gerek ilçemizden haberler gerekse Yozgat il ve ilçelerinin haberleri yanı sıra ulusal haberler de yer almaya başlamıştır.

Bunların yanı sıra Yerköy ilçemizdeki nöbetçi eczanelerin adres, telefon ve hatta konum bilgilerine ulaşabileceğiniz bir sistemi hizmetinize sunduk.

Ayrıca günlük hava durumu, anlık namaz vakitleri, anlık piyasalar, futbol takımı puan durumları ve birçok yeni özelliği ile sitemiz, siz değerli okuyucularımızın hizmetine girmiştir.

Yeni web sitemizle birlikte, Yerköy halkına en güncel ve doğru bilgileri sunmaya devam edeceğiz.

Bizi takip etmeye devam edin!