Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerköy Belediye Başkanlığı’ndan aşure dağıtıldı, Başkan Arslan birlik ve dayanışma vurgusu yaptı

Yerköy Belediye Başkanlığı, Molla Hüsrev, Bedri Aydın ve Çarşı Cami’lerinde aşure dağıtımı yaptı.

Yerköy Belediye Başkanlığı, Molla

Yerköy Belediye Başkanlığı, Muharrem Ayı dolayısıyla Cuma namazı sonrasında Molla Hüsrev, Bedri Aydın ve Çarşı Cami’lerinde aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan’ın öncülüğünde, üç farklı camide binlerce hemşerimize kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan aşure ikramında bulunuldu.

Başkan Av. Fatih Arslan, Muharrem Ayı’nın birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biri olduğunu belirterek, “Bu özel günlerde, Yerköy’ün tüm dinamikleriyle bir araya gelerek dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendirdiğini görüyoruz. Yerköy olarak bu anlamlı ayda aşure dağıtımıyla halkımıza katkıda bulunmak ve bu kutsal ayın manevi atmosferini birlikte yaşamak istedik.” dedi.

Bu tür etkinlikler, toplumsal bağları kuvvetlendirir ve birlikteliğimizi pekiştirmektedir” diyen Başkan Arslan, Yerköy’ün bu anlamlı ayda aşure dağıtımıyla manevi atmosferini birlikte yaşamak istediğini belirtti.

Aşure dağıtımına, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ece, Belediye Meclis Üyeleri, Mustafa Öcek, Ökkeş Arslan, Mehmet Yılmaz ve Hakan Işık’da eşlik etti.