Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Özkan, Yerköy’deki Atalay Group Lisanslı Depoculuk Tesislerini Ziyaret Etti: Tarıma Büyük Destek

Yozgat Valisi Mehmet Ali

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yerköy ilçemize bağlı Sekili’deki Atalay Group Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. tesislerini ziyaret etti.

Tesis, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) işbirliğiyle buğday ve arpa alımı yaparak bölge çiftçilerine önemli destek sağlıyor.

Vali Özkan, tesisin 32 bin ton kapasiteli silolarını gezerek işleyiş hakkında detaylı bilgi aldı ve çiftçilerle bir araya gelerek sezon öncesinde verimli bir dönem temennisinde bulundu.

Firma yetkilileri, lisanslı depoculuk faaliyetleri ve çiftçilere sağladıkları hizmetler konusunda Vali Özkan’a bilgi verdi. Özellikle, tesisin bölge ekonomisine katkısını vurgulayarak tarım sektörünün önemine dikkat çektiler.

Vali Özkan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, tarımın Yozgat ekonomisi için stratejik bir sektör olduğunu belirterek çiftçilere yönelik desteklerin artarak devam edeceğini ve lisanslı depoculuk sisteminin yaygınlaştırılmasının önemini vurguladı.

Vali Özkan’ın incelemelerine Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Osman Biçer’de eşlik etti.