Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son dakika : İranlı uyuşturucu kuryesi ölü bulundu

Kırşehir’de dere kenarında battaniyeye

Kırşehir’de dere kenarında battaniyeye sarılı halde bulunan cesedin, İran uyruklu M.A.’ya (30) ait olduğu belirlendi.

Yapılan otopside M.A.’nın midesinden yaklaşık 1 kilo uyuşturucu çıktı.

İncelemeler sonucunda, M.A.’nın rahatsızlandıktan sonra midesindeki uyuşturucuyu çıkarması için Afganistan uyruklu üç kişi tarafından sıvı verilerek ölümüne neden olunduğu iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklandı.

Olay, 16 Temmuz sabahı Bahçelievler Mahallesi’nde hurda toplayan bir kişi tarafından keşfedildi. Battaniyeye sarılı cesetle karşılaşan kişi durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edilerek ceset, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde ve çevresindeki güvenlik kameralarından elde ettikleri 200 saatlik görüntüyü inceleyerek M.A.’nın kimliğini tespit etti. M.A.’nın uyuşturucu kuryesi olarak faaliyet gösterdiği belirlendiği gibi, otopsi sonucunda midesinde 1 kilo uyuşturucu bulunduğu ortaya çıktı.

Afganistan uyruklu F.N., S.Z.S. ve M.N. isimli şüphelilerin M.A.’nın kaldığı adreste rahatsızlanması üzerine müdahalede bulundukları ve midesindeki uyuşturucuyu çıkarmak için sıvı verdikleri tespit edildi. M.A. hayatını kaybettiğinde ise şüphelilerin cesedi battaniyeye sararak dere kenarına bıraktıkları belirlendi.

Polis ekipleri, operasyon düzenleyerek şüphelileri gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.Z.S. tutuklanırken, diğer iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.