Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Reflektif Yelek Giy, Görünür Ol”, Kampanyası Yozgat’ta Devam Ediyor

Yozgat Jandarma Komutanlığı Trafik

Yozgat Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından düzenlenen “Reflektif Yelek Giy, Görünür Ol” kampanyası, Karabıyık Köy Yolu yakınlarında hayvan sürüsü otlatan çobanlara yönelik bilgilendirme faaliyetleri ile devam ediyor.

Trafik Jandarması ekipleri, çobanlara karayollarında uyulması gereken kurallar, hayvan sürülerini karayolunda karşıdan karşıya geçirme esnasında görünür olma ve reflektif yelek kullanmanın önemi konularında bilgilendirme yaptı. Bu kapsamda, çobanlara reflektif yelekler dağıtıldı.

Kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer, reflektif yeleklerin çobanların ve hayvanlarının karayolunda fark edilmesini sağlayarak olası kazaların önüne geçmeyi amaçladıklarını belirtti. “Reflektif Yelek Giy, Görünür Ol” kampanyasının, sürücülerin dikkatini artırarak trafik güvenliğini sağlama açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Jandarma Komutanlığı, kampanyanın devam edeceğini ve benzer bilgilendirme faaliyetlerinin diğer köylerde de sürdürüleceğini açıkladı.

Trafik Jandarması, vatandaşların ve hayvanların güvenliği için her zaman yanlarında olduklarını belirterek, tüm çobanlara reflektif yelek kullanmaları çağrısında bulundu.