YouTube

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %0,00
  • BIST
    %-2,86
Prof. Dr. Taner Demirer, ‘GATA’nın Derhal Yeniden Açılması Gerekiyor’

Prof. Dr. Taner Demirer, ‘GATA’nın Derhal Yeniden Açılması Gerekiyor’

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbı Onkoloji ve Hematoloji uzmanı Prof. Dr. Taner Demirer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye’nin terör örgütleri PKK/YPG ile mücadele ettiği bir dönemde Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) ve bağlı bölge hastanelerinin derhal yeniden açılması gerektiğini vurguladı.

Prof. Dr. Demirer, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Orta Doğu’da devam eden savaşın hemen yanı başında, PKK/YPG terör örgütleri ve terörü ile mücadele eden ülkemizde, Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) ve GATA’ya bağlı bölge hastaneleri derhal yeniden açılmalıdır. Harp yaralanmaları ve cerrahisinin dünyadaki saygın merkezi olan GATA’nın kapatılması bir garabettir.”

Türkiye’nin güvenlik tehditleriyle mücadele ettiği bu zorlu dönemde, GATA’nın sağlık hizmetleri ve özellikle harp yaralanmaları konusundaki uzmanlığının ulusal savunma sağlığı açısından kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Demirer, GATA’nın kapatılmasının ulusal savunma sağlığı açısından büyük bir eksiklik olduğunu ifade etti.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA), Türkiye’nin askeri sağlık hizmetleri alanında önemli bir kurumu olarak bilinmektedir. Prof. Dr. Taner Demirer’in bu çağrısı, GATA’nın sağladığı uzmanlık ve tecrübenin, ülkenin savunma sağlığı kapasitesine önemli katkılar sunduğunu vurgulamaktadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji