Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ömer Çelik: Emekli Aylığı Zam Çalışmaları Devam Ediyor, Merih Demiral’a UEFA Cezası Eleştirisi

AK Parti Sözcüsü Ömer

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, en düşük emekli aylığına zam konusunda çalışmaların sürdüğünü belirtti. Çelik, emekli maaşlarındaki zam konusunda henüz kesin bir karar olmadığını vurgulayarak, “Karar verilmiş değil. ‘Şu zamana yetişir mi?’ diye bir değerlendirme yapmamız söz konusu değil. OVP’nin korunması esas olmak üzere toplumumuzun her kesiminin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca, Çelik milli futbolcu Merih Demiral’a UEFA Disiplin Kurulu tarafından verilen cezayı eleştirerek, “Merih Demiral’a verilen ceza asla kabul edilemez bir ceza. Bu ceza UEFA Disiplin Kurulu tarafından açıklamadan önce belli yerlerde yayınlanması bunun üzerinde bir siyasi gölge olduğunu net bir şekilde gösterdi” şeklinde konuştu.

Gazze’deki durumu değerlendirirken İsrail hükümetini eleştiren Çelik, “En önemli meselemiz Gazze’de gelişen olaylardır. Barışın önündeki yegane unsur Netanyahu hükümetidir. Netanyahu barbarlığına net bir şekilde tavır alınmadığı sürece kimsenin barıştan bahsetmesinin sahiciliği yoktur” ifadelerini kullandı.

Suriye ile ilişkilere de değinen Çelik, “Biz Suriye’nin toprak bütünlüğünden yanayız. Herhangi bir şekilde Suriye’nin toprak bütünlüğüne karşı bir tutum içerisinde bulunulmasını hoş görmeyiz. Oradaki varlığımız Suriye’nin toprak bütünlüğüne karşı değildir. Orada terörle mücadele için bulunuyoruz” diye konuştu.

Ömer Çelik, açıklamalarında ayrıca Kayseri’de ve Suriye’de yaşanan olayların arkasında provokasyon olduğunu öne sürerek, “Normalleşme söylemine karşı sabotajlar söz konusu olmuştur” dedi.