YouTube

  • DOLAR
    %0,06
  • EURO
    %0,41
  • ALTIN
    %0,08
  • BIST
    %2,26
Meteoroloji Uyarısı: Karadeniz’de Sağanak Yağışlar Bekleniyor, İç Anadolu Sıcaklıkları Yüksek

Meteoroloji Uyarısı: Karadeniz’de Sağanak Yağışlar Bekleniyor, İç Anadolu Sıcaklıkları Yüksek

Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Rize çevreleri, Artvin’in kıyı kesimleri ile Giresun ve Trabzon’un iç kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Karadeniz’de hava sıcaklığının 2-4 derece artacağı, diğer bölgelerde ise önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey, öğle saatlerinde Akdeniz kıyılarında güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi beklenirken, Marmara, Doğu Anadolu’nun batısı ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda kuzey yönlerden kuvvetli olarak esmesi öngörülüyor.

Öte yandan, Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının yüksek seyredeceği bildirildi. Bugün Denizli’de 41 derece, Aydın ve Muğla’da ise 40 dereceye kadar çıkması beklenirken, Ankara’da en yüksek sıcaklık 32 derece, en düşük ise 16 derece olacak. İstanbul’da en yüksek sıcaklık 29 derece, en düşük ise 20 derece olarak tahmin edilirken, İzmir’de en yüksek sıcaklık 34 derece, en düşük ise 23 derece olarak ölçülecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji