YouTube

  • DOLAR
    %0,32
  • EURO
    %0,42
  • ALTIN
    %1,60
  • BIST
    %-0,19
Kurban Bayramı Tatilinde 26 kişi hayatını kaybetti, 5 Bin 345 kişi yaralandı!

Kurban Bayramı Tatilinde 26 kişi hayatını kaybetti, 5 Bin 345 kişi yaralandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 4 gününde trafik kazalarında acı bir bilançonun ortaya çıktığını açıkladı. 26 kişinin hayatını kaybettiği kazalarda 5 bin 345 kişi de yaralandı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 18 Haziran Salı günü 24 saatlik sürede 693 trafik kazası meydana geldiğini, 4 kişinin hayatını kaybettiğini ve 1302 kişinin yaralandığını bildirdi. Ayrıca, bu süre zarfında 343 bin 95 aracın denetlendiğini, 25 bin 518 araca hız ve radar, 30 bin 390 araca ise diğer işlemler uygulandığını aktardı.

Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 4 gününde ise toplamda 26 kişinin hayatını kaybettiğini ve 5 bin 345 kişinin yaralandığını vurguladı.

Hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Bakan Yerlikaya, “Denetimlerimizin tek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerine kavuşması. Onlara sarılması. Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım. Bayram tatili boyunca trafik polislerimiz ve jandarma trafiğimiz, denetimlerine 24 saat esasına göre devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji