Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köyde yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesi felaketi önledi

Aydıncık ilçesine bağlı Kösrelik

Aydıncık ilçesine bağlı Kösrelik köyünde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde söndürüldü. Aydıncık Belediye Başkanı Mustafa Tekçam, yangınla ilgili yaptığı açıklamada, ekiplerin büyük fedakarlık ve özveri ile çalıştığını belirtti.

“YANGINA HIZLA VE ETKİN BİR ŞEKİLDE MÜDAHALE EDİLDİ”

Belediye Başkanı Mustafa Tekçam, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kıymetli hemşehrilerim, bugün Kösrelik köyünde meydana gelen yangına hızla ve etkin bir şekilde müdahale eden, büyük bir fedakarlık ve özveri ile çalışan itfaiye ekiplerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Yangında zarar gören tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu zor günlerde birlik ve beraberliğimizin ne denli güçlü olduğunu bir kez daha görmüş olduk.”

“YANGINLARA KARŞI BİLİNÇLİ OLMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞU”

Tekçam, yangınların tekrar yaşanmaması için alınan tedbirler konusunda da önemli mesajlar verdi: “Aydıncık Belediyesi olarak, yangın sonrası alınan tedbirlerle yangınların tekrar yaşanmaması için gereken tüm önlemleri almaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin güvenliği ve huzuru için her zaman görevimizin başındayız. Ayrıca, yangınlara karşı bilinçli olmak hepimizin sorumluluğudur. Özellikle yaz aylarında, kuru ot ve anız yakmaktan kaçınmalı, ormanlık alanlarda ateş yakmamalıyız. Unutmayalım ki, küçük bir kıvılcım büyük felaketlere yol açabilir.”

Aydıncık ilçesi halkı, yangınlara karşı daha bilinçli ve dikkatli olmaya davet edildi. Belediye Başkanı Mustafa Tekçam, yangına karşı alınacak önlemler konusunda vatandaşları bilgilendirerek, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için herkesi duyarlı olmaya çağırdı.