Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Yerköy’de Bayramlaşma Programına Katıldı

Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen bayramlaşma programına katılarak emniyet teşkilatıyla bir araya geldi. Demirtaş, bayramın birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni etti.

Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen

Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Bayramlaşma programında Emniyet Genel Müdürü Demirtaş, bayramın birlik, beraberlik ve huzur getirmesi temennisinde bulunarak, tüm emniyet teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.

Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan Demirtaş, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren özel günlerdir. Tüm teşkilat mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor, bayramın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Gerçekleşen programa İlçe Kaymakamı Muharrem Coşgun, Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, İlçe Emniyet Müdürü Adem Dülger, Jandarma Üsteğmen Hamit Mırık, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda polis memuru katıldı.

Bayramlaşma töreninde, emniyet teşkilatının özverili çalışmaları vurgulanırken, bayramın huzur ve güven içinde geçmesi temennileri dile getirildi.