YouTube

  • DOLAR
    %0,06
  • EURO
    %0,41
  • ALTIN
    %0,08
  • BIST
    %2,26
DSİ 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin Yozgat Uzunlu Barajı İyileştirme Şantiyesini Ziyaret Etti

DSİ 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin Yozgat Uzunlu Barajı İyileştirme Şantiyesini Ziyaret Etti

Devlet Su İşleri (DSİ) 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin, Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Ercan ve beraberindeki teknik ekip, Yozgat Uzunlu Barajı İyileştirme İşi şantiyesini ziyaret etti.

Proje kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan ekip, şantiyede incelemelerde bulundu.

DSİ 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin, bölgedeki tarım arazilerinin sulama ihtiyaçlarına katkı sağlamak amacıyla yürütülen projelerin önemine değindi.

Şahin, “Uzunlu Barajı’nın iyileştirme çalışmaları, su yönetimi ve bölgedeki tarım faaliyetleri için büyük önem arz ediyor. Bu projelerle hem su kaynaklarımızı daha verimli kullanmayı hem de tarım alanlarımızın sulama ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz,” dedi.

Ayrıca, Bölge Müdürü Şahin ve beraberindeki ekip, depolayacağı 3.55 hm³ su ile 9 bin 210 dekar tarım arazisinin modern sulama sistemleriyle sulanmasına imkan tanıyacak olan Sarıkaya Hasbek Göleti’nde devam eden çalışmaları da yerinde inceledi. Gölet projesinin bölgedeki tarım üretimine ve su yönetimine sağlayacağı katkılar üzerinde duran Şahin, çalışmaların hızla ve titizlikle devam ettiğini belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji