YouTube

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %0,00
  • BIST
    %-2,86
Dondurmacı sıcak havalarda gönülleri serinleten “Askıda Dondurma” uygulamasını başlattı

Dondurmacı sıcak havalarda gönülleri serinleten “Askıda Dondurma” uygulamasını başlattı

 Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde sosyal dayanışmanın güzel bir örneği olarak “askıda ekmek”, “askıda yemek” ve “askıda kırtasiye” uygulamalarına yeni bir soluk eklendi: “Askıda dondurma”! Ören Meydanı’nda yiyecek servisi yapan Adem Teslim’in öncülük ettiği bu uygulama, ilk günden itibaren büyük ilgi gördü.

Altı yıldır Ören Meydanı’nda yiyecek servisi yapan ve son iki yıldır dondurma da satan 61 yaşındaki Adem Teslim, dondurmacının önünden geçmek istemeyen annelerin ve çocuklarının üzgün bakışlarını fark ederek bu fikri hayata geçirmiş. Daha önce “askıda ekmek”, “askıda yemek” ve “askıda kırtasiye” gibi uygulamaları duymuş olan Teslim, “Neden askıda dondurma da olmasın?” diye düşünerek bu güzel girişime imza atmış.

Vatandaşlar, Adem Teslim’in işletmesine giderek diledikleri kadar dondurma parası bırakabiliyor. İhtiyaç sahibi olanlar da bu dondurmalardan ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Teslim, uygulamaya ilk günden itibaren yoğun ilgi gösterildiğini ve insanların para bırakmaya başladığını belirtiyor.

Hayırseverleri Bekliyor

Teslim, uygulamaya katılımın artmasını ve ihtiyaç sahibi daha fazla kişiye dondurma ikram edebilmeyi umuyor. Bu güzel uygulamanın kötüye kullanılmaması için de dikkatli olacaklarını belirtiyor. Teslim, herkesi askıda dondurma uygulamaya destek olmaya ve ihtiyaç sahibi çocuklara dondurma ikram etmeye davet ediyor.

Sosyal Dayanışmanın Güzel Bir Örneği

“Askıda dondurma” uygulaması, sosyal dayanışmanın ve yardımseverliğin güzel bir örneği olarak Balıkesir’de takdir topluyor. Bu uygulama sayesinde ihtiyaç sahibi çocuklar da sıcak yaz günlerinde dondurmanın keyfini çıkarabiliyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji