Çiçekdağı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan Yeni Kantin ve Hükümet Konağına güvenli geçişlerin sağlanması için X-ray cihazı, ilçe halkına hizmet vermeye başladı.
Çiçekdağı Kaymakamlık mevcut binasına fiziki iyileştirmeler yapılarak ilçe halkının daha rahat ve hızlı bir şekilde hizmet alması için mevcut bina içerinde X-ray cihazı ve kantin, ilçe halkının hizmetine girdi.
İlçemiz Kaymakamı Yunus Kalaycı, “Hükümet Konağımızdaki güvenli geçişlerin sağlanması için X-ray cihazı Hükümet Konağımızın girişinde kurulmuştur. Bunun yanı sıra hükümet konağımızın yeni kantini çalışanlarımıza hizmet vermeye başladı.
Hükümet Konağında memurlarımızın ve vatandaşlarımızın iş ve işlemlerini yaparken ihtiyaçlarını karşılamaları amacıyla ilk defa çay ocağının yanında kafeterya hizmete açılmıştır. Bu hizmetten dolayı vatandaşlarımız memnuniyetlerini dile getirmektedir.”dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi
