YouTube

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %0,00
  • BIST
    %-2,86
Çamlık Milli Parkı’nda Bayram Bereketi: Yozgatlılar Mangal ve Doğa Keyfi Yaşadı

Çamlık Milli Parkı’nda Bayram Bereketi: Yozgatlılar Mangal ve Doğa Keyfi Yaşadı

Yozgat’taki Çamlık Milli Parkı, Kurban Bayramı tatilinde piknik yaparak dinlenmek isteyen vatandaşların uğrak yeri oldu. Bayramın ilk günü kurbanlarını kesen vatandaşlar, ikinci günlerini Çamlık Milli Parkı’nın doğal güzellikleri arasında geçirdi. Kurban etleriyle mangal yapan ve semaverde çay demleyen aileler, güzel havanın tadını çıkardı.

Ailesi ve misafirleriyle piknik yapan Recep Yalçın, bayramın ilk günü kurban kestiklerini, ikinci gün ise Çamlık Milli Parkı’na geldiklerini belirtti. Yalçın, “Dün kurbanımızı kestik, bugün de burada doğanın keyfini çıkarıyoruz. Çocuklarla birlikte güzel bir gün geçiriyoruz,” dedi.

Çocuklarıyla piknik yapan Cezminur Kaplan, “Bugün Kurban Bayramı’nın ikinci günü. Çocuklar Ankara’dan geldi, onlarla Çamlık Milli Parkı’na çıkmanın keyfini süreceğiz inşallah. Bütün Müslüman aleminin bayramını kutluyorum,” ifadelerini kullandı.

Denizli’den gelen Şahin Uçkun ise kardeşlerini ziyaret etmek için Yozgat’a geldiklerini söyleyerek, “Dün kurbanımızı kestik, bugün de mangalımızı yakacağız ve afiyetle yiyeceğiz. Bütün dostları Çamlık Milli Parkı’na bekleriz. Daha önce de buraya gelmiştik, çok beğendik. Her yönüyle güzel bir yer; göl, orman, doğa… Yozgat’ın incisi,” dedi.

Bayram tatilinde Çamlık Milli Parkı’nı tercih eden vatandaşlar, hem dinlendi hem de sevdikleriyle birlikte güzel vakit geçirdi. Parkın temiz havası ve doğal güzellikleri, piknikçilerin keyifli bir gün geçirmesini sağladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji