YouTube

  • DOLAR
    %0,32
  • EURO
    %0,42
  • ALTIN
    %1,60
  • BIST
    %-0,19
Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden, yeni hekimler mezun oldu

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden, yeni hekimler mezun oldu

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreniyle üçüncü dönem mezunlarını verdi. Tören, mezun olan genç hekimlerin kep atarak coşkuyla kutladığı anlamlı bir gün olarak geçti.

Mezuniyet töreninde hekimlik andını okuyan öğrenciler, mesleklerine ilk adımlarını atmanın heyecanını yaşadılar. Törene katılan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, mezun olan genç meslektaşlarına hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Sizler, milletimize ve insanlığa hizmet etmek üzere yola çıkıyorsunuz. Bilin ki, sizin başarılarınız toplumumuzun sağlık ve refah seviyesini yükseltecek, ülkemizin geleceğine katkıda bulunacaktır. Sizleri, büyük bir gurur ve umutla uğurluyoruz. Bugün, sizler için yeni bir başlangıcın, insanlığa hizmet yolunda atacağınız ilk adımın günüdür. Yolunuz açık olsun, daima bilimin ve insanlığın ışığında ilerleyin. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”

Mezun olan öğrenciler, aldıkları eğitimin ardından artık sağlık alanında topluma katkı sağlama yolunda ilerleyeceklerini belirttiler. Törende duygusal anlar yaşayan öğrenciler, aileleri ve öğretim görevlileriyle birlikte bu önemli günü kutladılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji