YouTube

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %0,25
  • ALTIN
    %0,00
  • BIST
    %-2,86
Belediyeden fırsat, 5 araç açık artırmayla satışta

Belediyeden fırsat, 5 araç açık artırmayla satışta

Umutlu Belediyesi, fazlalık ve kullanılmayan 5 adet aracını 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. İhale detayları şu şekildedir:

  1. İhale Tarihi ve Saati: 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 10:00’da Belediye Meclis Salonu’nda yapılacaktır.
  2. Araç Durumu: Satışa sunulan araçlar çalışır vaziyettedir ve görüldüğü şekilde ihale edilip teslim edilecektir.
  3. Ödeme ve Teslimat Şartları: Araçların satış bedeli ihaleyi kazanan tarafından 7 iş günü mesai bitimine kadar tamamı peşin olarak Belediye veznesine yatırılmalıdır. Araçlar ise ödemenin ardından 3 gün içerisinde teslim edilecektir.
  4. Vergi ve Harçlar: İhaleden kaynaklanacak tüm vergi, resim ve harçlar alıcı tarafından karşılanacaktır.
  5. İhaleye Katılım Şartları: İhaleye katılmak isteyen tarafların, noterden tasdikli vekaletnameyi Encümen’e ibraz etmeleri gerekmektedir. Resmi kurumlar ve belediyeler adına katılacaklar için ise görevlendirme yazısı talep edilmektedir.
  6. İtiraz ve İptal: İhaleye katılmayan veya vekalet göndermeyen taraflar, ihalenin sonucuna ve işleyişine itiraz edemeyeceklerdir. Ayrıca, ihale sonrası zam ve tenzil kabul edilmeyecektir.
  7. Şartname: Talipliler, ihale konusu malları görerek teklifte bulunmuş sayılacaklarından, daha sonra herhangi bir itirazda bulunamayacaklardır. Ayrıca, şartname hükümlerine uymak zorundadırlar.

Detaylı bilgi ve şartnameye ulaşmak için Umutlu Belediyesi’ne başvurulabilir veya TIKLAYARAK DETAYLI BİLGİLERE ULAŞA BİLİRSİNİZ

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji