YouTube

  • DOLAR
    %0,32
  • EURO
    %0,42
  • ALTIN
    %1,60
  • BIST
    %-0,19
Belediye Başkanı Arslan, sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu, sorunlar dinlendi, çözümler üretildi

Belediye Başkanı Arslan, sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu, sorunlar dinlendi, çözümler üretildi

Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, sanayi esnafıyla bir araya gelerek kahvaltıda buluştu.

Esnafların talep, istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Arslan, sanayi sitesinde çözüm odaklı çalışmalar yapılarak sıkıntıların en kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Kahvaltıda yaptığı açıklamada Başkan Arslan, esnafların günlük işleyişte karşılaştıkları zorlukları ve çözüm önerilerini dinlediklerini ifade etti. Esnafların ortak talebinin sanayi sitesindeki sosyal alanların ve parkların daha iyi duruma getirilmesi olduğunu belirten Arslan, bu konuda gerekli çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Mevcut parkın yeniden eski güzel haline getirilmesi için çalışmaların yapılacağını aktaran Arslan, parkın çevresinin temizlenmesi, yeşil alanların düzenlenmesi ve peyzaj çalışmaları yapılacağını kaydetti.

Arslan, sanayi esnafıyla buluşmalarına devam ederek, onların ihtiyaçlarını doğrudan anlamaya ve çözümler üretmeye devam edeceklerini vurguladı. Sanayi sitesinde çalışan herkesin daha sağlıklı, güvenli ve estetik açıdan memnuniyet verici bir çevrede iş yapabilmesi için elimizden geleni yapacağız diyen Arslan, bu süreçte esnafların destekleriyle daha da güzel bir sanayi bölgesi oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji