Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başer, “Havaalanında ÇED raporu hazır” dedi

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Havaalanı projesinin son

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Havaalanı projesinin son ÇED raporunun onaylanarak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüne gönderildiğini söyledi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Havaalanı için çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek, “Daha önce ilimizde ÇED raporu kabul edilmişti. Son olarak geçtiğimiz hafta ilgili kurumların katılımıyla düzenlenen son ÇED  raporu da kabul edilip onaylanarak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüne gönderildi. Genel müdürlükte de yapılan incelemelerin ardından Yozgat Havaalanı Projemiz yaptırıma dönüştürülmüş olacak” dedi.
Yozgat Havaalanının yapılmasıyla birlikte Yozgat’ın ulaşımda çok önemli bir nokta haline geleceğini ifade eden Milletvekili Başer, “Hızlı Tren çalışmaları son hızla devam ediyor. İnşallah hızlı tren tamamlandığında Yozgat – Anakara arası 50 dakikaya düşecek. Yine Kayseri- Ankara hızlı tren de Yerköy’den verileceği için ilimiz önemli bir kavşak haline gelmiş olacak. Havaalanı konusunda da yine ilimiz sadece Yozgat değil çevre illere de hizmet verecek” diye konuştu.