Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Şimşek: Görevimizin başındayız!

Bazı basın yayın organlarında yer alan, “Mehmet Şimşek istifa etmek

Bazı basın yayın organlarında yer alan, “Mehmet Şimşek istifa etmek istiyormuş” iddiasının dezenformatif haber olduğu bildirildi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de yaptığı paylaşımında, “Görevimizin başındayız” dedi.

ANKARA (İGFA) – Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, iddia edildiği gibi bir beyanının bulunmadığını açıkladı.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden  yapılan yazılı açıklamada, ekonomi programının hedeflerine ulaşabilmesi adına tüm yetkili kişi ve kurumların çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtilirken, “Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik dolaşıma sokulan dezenformatif haberlere itibar etmeyiniz” denildi.

Öte yandan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Görevimizin başındayız. Piyasaların sağlıklı işleyişi için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz. Asılsız haberlere lütfen itibar etmeyin” dedi.