YouTube

  • DOLAR
    %0,32
  • EURO
    %0,42
  • ALTIN
    %1,60
  • BIST
    %-0,19
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’ndeki 47 Bağımsız Bölümü İşletmeye Açmak İçin İhaleye Çıkıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’ndeki 47 Bağımsız Bölümü İşletmeye Açmak İçin İhaleye Çıkıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mülkiyeti kendisine ait olan Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nin 2. katında bulunan 47 adet boş bağımsız bölümü, projede belirtilen faaliyet amacı doğrultusunda işletilmek üzere kiraya verecek.

İhale, 11 Temmuz 2024 tarihinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile yapılacak. İhale saatleri ilan metninde belirtilmiş olup, Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümeni Toplantı Odası’nda gerçekleştirilecektir.

İhaleye katılmak isteyenlerin ihale şartnamesini incelemeleri gerekmektedir. Şartname, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Emlak Şube Müdürlüğü’nde mesai saatleri içinde görülebilir.

Bu ihale, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nin işlevselliğinin artırılması ve kullanımının optimize edilmesi amacıyla yapılmaktadır.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığının ihale ilanına ulaşmak için tıklayınız

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji