YouTube

  • DOLAR
    %0,32
  • EURO
    %0,42
  • ALTIN
    %1,60
  • BIST
    %-0,19
AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Akran Zorbalığıyla Mücadelede Önemli Adım Attı

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Akran Zorbalığıyla Mücadelede Önemli Adım Attı

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan’ın sözcüsü olduğu Dilekçe Komisyonu ve İnsan Hakları Karma Komisyonu, önemli bir karara imza attı.

Milletvekili Şahan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, akran zorbalığının çocukların sağlıklı gelişimi üzerinde olumsuz etkileri olduğunu belirterek, bu sorunu önlemek için farkındalık oluşturmanın, empati geliştirmenin ve güvenli bir ortam sağlamanın önemine dikkat çekti.

Şahan, “Akran zorbalığı, uygun önlemlerle önlenebilir bir durumdur. Çocuklarımızın geleceği için bu konuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Akran zorbalığı okul ortamlarında sıkça karşılaşılan bir durumdur. Akran zorbalığını önlemek için farkındalık yaratmak, empati geliştirmek ve güvende hissettirmek önemlidir. Akran zorbalığı, uygun önlemlerle önlenebilir bir durumdur.”dedi.

Akran Zorbalığı Alt Komisyonu’nun oluşturulmasının, ilgili taraflarla iş birliği içinde çözüm odaklı çalışmalar yapılmasına olanak tanıyacağını ifade eden Şahan, komisyonun hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Komisyon üyeleri, akran zorbalığı konusunda tespitler yaparak, eğitim kurumları ve toplum nezdinde bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirecek. Bu çerçevede, çocukların okul ve sosyal ortamlarda güven içinde büyüyebilmeleri için gereken adımların atılması hedefleniyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji