Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

5.0 Büyüklüğünde Deprem, Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Kahramanmaraş Depremi: 5.0 Büyüklüğündeki Sarsıntının Güvenlik Kameralarına Yansıyan Anları ve Gaziantep, Adana, Osmaniye’deki Etkileri

Kahramanmaraş Depremi: 5.0 Büyüklüğündeki

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde bu sabah saat 09.31’de meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremin merkez üssü Pazarcık olarak belirlenirken, derinliği ise 7 kilometre olarak rapor edildi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, deprem anında bir iş yerinde bulunan insanların panik içinde dışarıya kaçtıkları anlar dikkat çekti. Görüntüler, sarsıntının etkilerini ve insanların paniğini net bir şekilde gözler önüne serdi.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, yaşanan sarsıntının ardından yaptığı açıklamada, “Pazarcık ilçemizde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Şu an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Allah ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun,” dedi.

Depremin ardından, yetkililer tarafından yapılan saha taramaları ve denetimlerin devam ettiği belirtiliyor.